Tevékenységünk

KOBE Ad Men's Basketball Shoe nikesportscheap4sale

A Stukko Kft. fő tevékenységi köre a szakipari munkák körébe tartozó festő és burkoló munkák teljes skálája.
 Ezen túl komoly tapasztalattal rendelkezünk a  generelkivitelezés területén, valamint az átalakítási és rekonstrukciós építési acheter viagra munkákban is nagy gyakorlatot szereztünk. Vállalkozásunk 1995-ben létrehozta épületkerámia mintatermét, amely folyamatosan fejlődve válhatott az olasz Iris (kerámia) és Mapei (segédanyagok) termékek hivatalos márkakereskedőjévé. 

Burkolás - A burkoló munkák területén vállaljuk a különböző anyagú kerámiákkal (mázas és grés) fal és padlóburkolatok készítését, de szalagparkettázási munkákat is elvégzünk. Szőnyegpadlókkal, speciális lábtörlőkkel, és kent burkolatokkal kapcsolatban is komoly tapasztalattal rendelkezünk.
Fontosabb munkáink

Festés - Festő munkák területén vállaljuk bármely festék alapú  falfelület (belső és külső) festését, valamint fa és fém nyílászáró szerkezetek mázolását. Tűzvédő festést (fa és fém), tapétázást, és kenhető tapéta keszítést egyaránt elvégzünk.
Fontosabb munkáink

Generálkivitelezés 

Rekonstrukció 

Lakossági értékesítés - A Stukko Kft. telephelyén található elegáns mintatermünk lakossági ügyfelek számára is nyitva áll. A kellemes környezetben segítőkész szakembereink díjtalan szaktanácsadással és mennyiségszámítással állnak vásárlóink rendelkezésére. 

 

magyar