Bemutatkozás

KOBE Ad Men's Basketball Shoe nikesportscheap4sale

A Stukkó Kft-t 1991-ben magyarországi magánszemélyek alapították, a mai napig 100%-os magyar tulajdonban van. Fő tevékenysége a szakipari munkák körébe tartozó festő és burkoló munkák teljes skálája. Létszámát szakmailag felkészült, gyakorlott, agilis szakemberek optimális csapata alkotja.

20 éves tevékenységünk során elértük, hogy a festő- és burkoló munkák komplett kivitelezésében a saját létszámot foglalkoztató cégek között a piac egyik vezetői lettünk.

Számos hazai megbízás mellett cégünk 1998. és 2001. között 40 főt foglalkoztatott Németországban Wekvertrag keretében, a SÜBA vasbetonelem előregyártó üzemében.

Fő célunk, hogy megfelelő szakértelmünkkel, több évtizedes tapasztalatunkkal magas színvonalú, határidőre elkészített munkákat végezzünk, illetve piaci helyzetünket megerősítve növeljük forgalmunkat. 

A felmerülő igények teljeskörűbb kiszolgálása érdekében tevékenységi körünket kiskereskedelemmel bővítettük. Ennek keretében alakítottuk ki bemutatótermünket, ahol a hazai és külföldi gyártók termékeinek széles választéka egyaránt megtalálható, úgy mint Zalakerámia, Energiker, Cotto Tuskania, Marazzi, Floor Gres, Paradyz, Cersanit.

Minőségirányítási rendszerünket (ISO 9001:2008) a Lloyd’s akkreditálta 2003. októberében. (Tanúsítási okirat nyilvántartási száma: VNA0005392). Az éves felülvizsgálatok alkalmával cégünk minden esetben megfelel az elvárt követelményeknek.

A Stukkó Kft. további fejlődésének biztosítéka az alkalmazottaktól és alvállalkozóktól megkövetelt és elvárt:

  • Pontos, minőségi munka
  • Partnerek megbecsülése
  • A cég érdekeit előtérbe helyező közreműködés és együttműködés
  • Lojalitás
  • Folyamatos képzés, továbbképzés
  • Rugalmas munkaszemlélet

2011. május 1. után az Európai Unión belül a munkavállalás feltételei Ausztriában is egyszerűbbé váltak. Így a lehetőséget kihasználva cégünk is megjelent az ausztriai piacon, ahol jelenleg a Porr Projekt und Hochbau AG részére a Hotel & Iroda Épület St Marx glettelését végezzük.

Szeretnénk ha vállalkozásának sikeréhez mi is hozzájárulhatnánk. Bízunk benne, hogy mielőbb partnereink körében üdvözölhetjük.

magyar